© Copyright Yoga Weert 2018 - Kanaalstraat 4 - 6001 SG  Weert - +31-6-51 631 444 -  info@yogaweert.nl

YOGA WEERT

Chantal van den Beucken

Chantal is, naast haar werk als management assistente, 12 jaar actief geweest als aerobics instructrice. Toen ze in 2003 in San Francisco haar eerste Power Yoga lessen volgde, werd ze meteen gegrepen door deze bijzondere manier van bewegen. Thuis gekomen volgde ze de LesMills Body Balance opleiding (een combinatie van TaiChi, Power Yoga, Pilates).


In december 2004 verhuist ze naar Weert en begint ze wekelijks Power Yoga lessen te volgen. Twee jaar later is dit uitgegroeid tot een dagelijkse practice, stopt ze met lesgeven op sportscholen en begint ze zich 100% bezig te houden met Ashtanga Yoga/Power Yoga. Ze voelt heel sterk dat ze deze passie wil gaan delen en begint aan een allround yogaopleiding in Utrecht. In 2007 gaat ze wekelijks yogalessen geven en sinds september 2009 heeft ze haar eigen yogastudio.

In haar lessen verwerkt Chantal de principes van Pralaya Yoga om zo, met respect voor eventuele beperkingen of klachten, toe te werken naar verdieping van de yogahoudingen én de yogabeleving.


Opleidingen:
Bijscholingen:Chantal volgt daarnaast geregeld lessen en workshops bij diverse (yoga)docenten.