© Copyright Yoga Weert 2018 - Kanaalstraat 4 - 6001 SG  Weert - +31-6-51 631 444 -  info@yogaweert.nl

YOGA WEERT

Gerry Hendrikx

Bezig zijn met lichaam en geest loopt als een rode draad door mijn leven. Naast een baan in het bedrijfsleven ben ik eind 1989 gestart als aerobicinstructrice. Ook ging ik mij steeds meer bekwamen in verschillende massagevormen.


Nadat ik 10 jaar aerobiclessen heb gegeven, heb ik daarna ruim 10 jaar een massagepraktijk gehad. Na vaak klaar te hebben gestaan voor mijn werkgevers en mijn klanten wilde ik meer tijd in mijzelf gaan steken. Vandaar dat ik in 2010 bij Yoga Weert yogalessen ben gaan volgen. Dit voelde als thuiskomen.
Opleiding

* Basisopleiding Hatha Yoga/Intregrale Yoga (Yogaopleiding Limburg, 2016-2019)

* Meditatie-training volgens de Boeddhistische leer (Yogaopleiding Limburg, 2017-2019)


* Diverse interne interne bijscholingen Yin Yoga (sinds november 2017)

* Interne bijscholing Easy Flow Yoga (2017)
Yoga betekent letterlijk verbinding maken tussen lichaam en geest. In onze huidige maatschappij zitten we vaak veel in ons hoofd waardoor we signalen van het lichaam niet meer voelen of negeren. Yoga is bewustwording van het lichaam (via asana’s/yogahoudingen) en de geest (gedachten die allemaal rondspoken) waarbij de ademhaling de verbindende brug is.


Als je yoga beoefent leer je luisteren naar je lichaam en wat je lichaam nodig heeft. Yoga stopt niet als je van je mat af stapt. Je leert door te ademen, ook tijdens moeilijke momenten.


Door yoga en meditatie is mijn leefstijl comfortabeler geworden en ben ik bewuster gaan leven. Ik voel me krachtiger en energieker. Ik ben meer in balans en ervaar meer rust. Deze yogabeleving wil ik graag met anderen delen. Daarom ben ik o.a. de yogaopleiding gaan volgen.