© Copyright Yoga Weert 2015 - Kanaalstraat 4 - 6001 SG  Weert - +31-6-51 631 444 -  info@yogaweert.nl

YOGA WEERT

Laura Alteveer-Ramakers

Ik zat op een gegeven moment op een punt in mijn leven dat ik verlangde naar minder stress, meer zelf-vertrouwen en ik wilde minder energie steken in dingen die ik toch niet kon veranderen. Kortom: ik ging voor een gezondere en meer bewuste levensstijl.


Ik ben toen gaan lezen over mindfullness en meditatie en ik besloot om poweryoga te gaan doen. Al snel merkte ik verschil, ik begon me heerlijk fit te voelen, kreeg zelfvertrouwen en kon gemakkelijker dingen relativeren. Mijn yoga practice heb ik toen al snel uitgebreid naar een paar keer per week en ik heb bij diverse leraren workshops gevolgd om me verder te verdiepen.


Ondanks dat het mentale aspect in eerste instantie voorop stond, merkte ik ook de voordelen voor je lichaam, het wordt soepeler en sterker, je krijgt meer energie, je weerstand neemt toe en je lichaam herstelt sneller. Door al deze positieve veranderingen wilde ik nog meer verdieping en toen heb ik de Ashtanga Yoga Intensive Training in Eindhoven gevolgd. Deze heb ik in december 2012 succesvol afgerond en sinds de zomer van 2012 geef ik yoga lessen bij Yoga Weert.


Toen ik tijdens een workshop in aanraking kwam met Thaise Yogamassage was ik meteen verkocht. Na een basis cursus had ik helemaal de smaak te pakken: hier wilde ik meer van! Deze prachtige vorm van massage is heerlijk om te krijgen en mooi om te geven en het voelt voor mij als een perfecte aanvulling op mijn yoga opleiding en ook op mijn eigen yoga practice.


Ik wil graag mijn yoga ervaringen delen met anderen, proberen over te dragen hoe goed yoga voor je lichaam en geest is. Mensen kennis laten maken met een niet competitieve down-to-earth vorm van bewegen, niet hummend op een mat, maar al meditatief bewegend balans vinden en je zo bewuster worden van je lichaam en geest.


Opleidingen: