© Copyright Yoga Weert 2018 - Kanaalstraat 4 - 6001 SG  Weert - +31-6-51 631 444 -  info@yogaweert.nl

YOGA WEERT

Toen Lynn een aantal jaren geleden via een vriendin in aanraking kwam met yoga was het direct liefde op het eerste gezicht. Eén keer per week een Power Yoga les volgen voelde voor haar als een kadootje voor zichzelf. Ze versterkte haar kracht en flexibiliteit, maar het zijn de mentale voordelen zoals innerlijke rust, ontspanning, zelfvertrouwen en een diepere passie voor het leven die ervoor zorgden dat met name Ashtanga Yoga een ontzettend belangrijk onderdeel van haar dagelijks leven geworden is.


Ze begon haar practice in 2009 uit te breiden en na de Teacher Training van David Swenson in november 2010 was ze helemaal verkocht. Het was niet lang daarna dat ze besloot om aan de 200 uur Ashtanga Yoga Intensive Training in Eindhoven te beginnen.

Ze is nu dagelijks met Yoga en Yoga Filosofie bezig waardoor ze zich bewuster van het leven is geworden en voller in het leven is te komen staan: ze probeert meer tijd voor zichzelf en voor anderen te nemen en slaagt erin om op een goede manier om te gaan met de dingen die op haar pad komen: yoga heeft zich zo om haar heen bewogen dat het voor haar een ‘way of life’ is.


Wat Lynn door middel van Yoga over wil brengen op mensen is compassie, bewust leren omgaan met jezelf en je grenzen zoeken en verleggen. Hierin is loslaten is de sleutel want, net als in het dagelijks leven, gaat het ook op je yogamat niet altijd perfect. Juist wanneer je

los durft te laten ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen die zich dan bijna als vanzelf aan je openbaren. Voor haar is dat de kracht van yoga!


Opleidingen:


Lynn van den Einde