© Copyright Yoga Weert 2018 - Kanaalstraat 4 - 6001 SG  Weert - +31-6-51 631 444 -  info@yogaweert.nl

YOGA WEERT

Mieke Heinen

Voor mij is het yogapad gestart toen ik begon te merken dat hardlopen en race-fietsen een “tegenhanger” voor mijn spieren nodig hadden. Ik had toen nog niet door dat ik ook in mijn hoofd wat meer rust kon gebruiken.


3 Jaar geleden heb ik mijn eerste Easy Flow yogales gevolgd bij Yoga Weert. Die eerste les wist ik niet wat mij overkwam. Ik werd verzocht op mijn matje te blijven, me niet te meten met anderen en lief te zijn voor mezelf.  Voor mij was dit een hele struggle.


Maar gaandeweg bleek de filosofie achter yoga mij enorm aan te spreken. Yoga is niet meer  “slechts een vorm van bewegen” voor mij. Ik ben het vanaf het eerste moment meer en meer in mijn leven gaan integreren. Dit is een proces dat nooit eindigt, net als het yogapad.


Het beoefenen van yoga zorgt ervoor dat niet alleen je lijf meer opent. Het brengt tevens rust in je hoofd. En dat is iets wat in onze huidige maatschappij wat mij betreft  op een andere manier nauwelijks te bereiken is.
Met veel  plezier heb ik in 2017 de Ashtanga Intensive Teacher Training in Eindhoven afgerond. Een opleiding waarin ik onder andere heb geleerd hoe ik les mag geven aan de mooie mensen die, om wat voor reden dan ook, hebben gekozen voor yoga.


Ik zie ernaar uit mij verder te ontwikkelen en te leren van degenen die op mijn pad komen.Opleiding

* Diverse interne bijscholingen Yin Yoga (sinds november 2017)

* Interne bijscholing Easy Flow Yoga (2017)

* Ashtanga Yoga Intensive Training 200+ uur (Asana Yoga Studio, 2017)

* Natuurgeneeskundig Therapeut i.o (Instituut EEN Panheel, 2015-2019)