© Copyright Yoga Weert 2018 - Kanaalstraat 4 - 6001 SG  Weert - +31-6-51 631 444 -  info@yogaweert.nl

YOGA WEERT

Over Yoga Weert

Yoga Weert is een sfeervolle yogastudio net buiten het centrum van Weert, aan de rand van de wijk Fatima (Kanaalzone I). De drijvende kracht achter de studio is Chantal van den Beucken. Zij heeft Yoga Weert, vanuit haar eigen passie voor yoga, in 2007 opgericht om yogalessen te kunnen geven op een professionele, nuchtere en uitdagende manier.


De yogastudio straalt een ontspannen, rustgevende en open sfeer uit. In de beide shala’s (yogazalen) worden verschillende yogalessen aangeboden voor alle niveaus. Voor of na de les kun je genieten van een glaasje thee of water in de lounge-ruimte. Ook kun je jezelf na de les opfrissen door middel van een douche in de kleedkamers.


Al onze docenten zijn gecertificeerd, hebben een gedegen eigen yogapractice en blijven geregeld lessen en bijscholingen volgen. Vanuit hun eigen persoonlijke ervaring en enthousiasme dragen zij hun kennis over in de lessen.


Yoga Weert hoopt dé plek te zijn waar je even uit de hectiek van de dag kunt stappen, en rust en tijd voor jezelf kunt vinden.

Foto's & Video Team Lestijden

Onze docenten

Foto’s studio

Lesrooster


GRATIS PROEFLES?


Klik hier om een

afspraak te maken.