© Copyright Yoga Weert 2018 - Kanaalstraat 4 - 6001 SG  Weert - +31-6-51 631 444 -  info@yogaweert.nl

YOGA WEERT

YIN YOGA XL -> vrijdag 14 juli 2017

Gezien de enthousiaste reacties en de teleurgestelde geïnteresseerden (datum schikte niet of net te laat met aanmelden) wordt de Chakrareis nogmaals gegeven.


Normaal neemt Lynn jullie tijdens een een yin yoga practice mee in de werking van de meridianen maar in deze extra lange workshop gaan we eens heel bewust kijken en voelen naar de chakra’s die zich in ons lichaam bevinden. Het is dus een iets andere yin practice dan je gewend bent!


Wanneer je in contact staat met je lichaam en heel bewust voelt wat er in je lichaam gebeurt betekent dit dat je een diepere betekenis kunt geven aan je leven. Voor een ieder die yoga beoefent is dat ook het begin waarop je yoga practice echt begint door te werken. Vanuit dit punt van innerlijke rust kunnen we onze eigen stem horen en ons kompas gaandeweg in ons leven bijstellen. Onze diep gekoesterde wensen, verlangens en identiteit komen tot uiting wanneer we in contact staan met ons zijn zodat we zo harmonieus mogelijk kunnen leven. Geef jezelf de kans van binnenuit te herstellen zodat jij jezelf kan zijn en ervaart wat het is om vanuit meditatie in contact te staan met je eigen zijn.


De gehele workshop staat in het teken van deze 7 chakra’s en we gaan onszelf tijdens deze uitgebreide yin practice de ruimte en tijd geven om met alle 7 in contact te komen staan. Je gaat je er bewust van worden waar ze zitten, wat ze doen en welke energie ze bij zich dragen. En nog veel belangrijker, hoe kom je er mee in contact en welke blokkades ervaar je? Muziek en uitleg van Lynn zal dit begeleiden.


Aanmelden via email (info@yogaweert.nl). Je aanmelding is definitief na betaling van het verschuldigde lesgeld.


Tijd: 19.00-21.00 uur


Kosten: € 17,50 voor leden en € 20,00 voor niet-leden.
Meer info over Yin Yoga lees je hier: YIN YOGA

Workshops