© Copyright Yoga Weert 2018 - Kanaalstraat 4 - 6001 SG  Weert - +31-6-51 631 444 -  info@yogaweert.nl

YOGA WEERT

Yin Yoga Workshops

Workshops

Power Yoga Power Yoga Easy Flow Yin/Yang Yoga

Power Yoga

Power Yoga

Easy Flow

Yin/Yang Yoga

Je hebt vast al eens iets gelezen of gezien over yoga waardoor je interesse gewekt is. Er zijn vrij veel vormen van yoga, dat maakt het soms lastig om een keuze te maken. Het allerbelangrijkste wat je moet weten voordat je begint met yoga is: het gaat er niet om dat je alles kunt of weet, of je lenig bent, of hoe veel ervaring je hebt!


Yoga is een levensvisie uit India en wordt meer dan 5000 jaar oud geschat. De beoefening van yoga kan bestaan uit verschillende aspecten, maar hier in het Westen ligt de focus  veelal op het beoefenen van yogahoudingen. Yoga is een fantastische manier van bewegen en is in principe voor iedereen geschikt. Je kunt de verschillende yogahoudingen zo aanpassen dat je kunt werken op je eigen niveau. Alles wat je nodig hebt is een dosis nieuwsgierigheid en de wens om je prettiger te willen voelen.


Bij Yoga Weert bieden wij diverse yogavormen aan, van intensief tot meditatief. Klik op de afbeelding om meer te lezen. De intensiteit van een les wordt door de sterren aangegeven.

Yin Yoga

Wat is yoga?


GRATIS PROEFLES?


Klik hier om een

afspraak te maken.